Nike Air Force 1 te Koop

Hoewel Miami veel sneakerliefde van Nike Air Force 1 Verkoop heeft gekregen dankzij de tijd van LeBron in de stad, concentreerde die liefde zich zelden op de Nike Air Force 1. Het doet dit keer rond voor het hier getoonde Nike Air Force 1 LV8 QS-paar, een Miami exclusief volgens sneaker boetiek Sole Fly. De schoen vermijdt gelukkig grotendeels de "South Beach" -tinten en gebruikt in plaats daarvan een crèmekleurig canvas-bovenwerk met slechts een beetje roze voor de accenten.

Geen Flyknit-bovenwerk. Nike Air Force 1 te Koop Geen ultrazool. Geen probleem. Ondanks de zware bouw van de klassieke Nike Air Force 1 Low, zal het voor altijd een klassieker blijven en voor altijd een loyale aanhang hebben. Hierna volgt deze gloednieuwe look die de schoen een iriserend bovenwerk geeft. De lederen constructie van de schoen heeft een Iced Lilac tint, terwijl de hits van Summer White op de voering, Nike Swoosh, veters, tong en rubberen zool een mooi contrast vormen met de schoen.

Met de Nike Air Max Aanbiedingen Jewel al in twee nieuwe colorways van 2017 te zien, wordt ook zijn low-top tegenhanger aangeboden, omdat deze wordt onthuld in een strakke witte zeilafwerking. De iconische, door Bruce Kilgore ontworpen sneaker is eenvoudig gedrapeerd in de ongerepte tint, die bestaat uit premium leer. In tegenstelling tot de traditionele bouw wordt deze specifieke weergave bepaald door een juwelen Swoosh die zijn zijpanelen siert.

Nike Sportswear draait op dit moment helemaal om vintage geïnspireerde looks tijdens de overgang van zomer naar herfst. De nieuwste Nike Air Force 1 Schoenen release maakt gebruik van een voorverouderde Summit White lederen basis, terwijl wat ze "Lucky Green" noemen, je wat meer geluk zou moeten geven voor dit terug naar schoolseizoen. vergezeld door een "University Red" Quickstrike-look (die een beetje meer leek aan de infraroodzijde van dingen om eerlijk te zijn). Beide doen recht aan de iconische creatie van Bruce Kilgore door middel van eenvoudige, levendige accenten, terwijl een merknaam van Nike Air op de lederen hak landt. Hoewel deze witte en groene combinatie onmiddellijk herinneringen zou kunnen oproepen aan de kenmerkende esthetiek van de adidas Stan Smith, voegt een gedurfde Swoosh-branding in een bijpassende Lucky Green overal een beetje meer levendigheid toe.

De Nike Air Force 1 Dames/Heren blijft golven maken met in het oog springende kleuren zoals het iriserende Iced Lilac-paar waar we je gisteren naar hebben laten kijken. Nu nemen we een kijkje in een andere nekbreker met dit paar uit het Afro Punk-pakket. Het Nike Sportswear Afro Punk Pack viert en verenigt de culturele hoekstenen van Afro Punk door middel van muziek, film, skate en kunst. Als we deze Air Force 1 Low bekijken, zien we dat hij bedekt is met een bovenwerk van zwart textiel met een veelkleurige print / patroon die zijn weg vindt naar de Swoosh, het hiellipje en de tong.

www.styleschoen.com

Powered by Drupal, an open source content management system