Kopen Air Jordan 3

De Kopen Air Jordan 3 zal dit najaar 2016 terugkeren in een volledig nieuwe colorway, na een korte onderbreking van de productieperiode van twee jaar. Zoals de moniker suggereert, zal het niet samenvallen met de maandag na de Thanksgiving-vakantie, omdat verwacht wordt dat de sneaker in de komende weken zijn debuut zal maken. Gedrapeerd in een simplistische tweekleurige afwerking, is het gladde en gestructureerde leer van de sneaker zwart en zwart, terwijl het boven op een schone witte rubberen zool is geplaatst. Motable elementen omvatten het klassieke Jumpman-borduurwerk op de tong en inlegzolen, terwijl het achterste gedeelte een Jumpman-merkpatch draagt ​​behandeld in een matte afwerking.

Na een korte onderbreking keert de Air Jordan 3 te Koop dit najaar 2016 terug in een geheel nieuwe colorway. Hoewel het niet zal correleren met de maandag na de Thanksgiving-vakantie, zoals de moniker suggereert, wordt verwacht dat de sneaker zijn debuut maakt in de komende weken in het verschiet. Met een simplistische tweekleurige afwerking pronkt het gladde en gestructureerde leer van de sneaker in zwart, terwijl het bovenop een fris witte rubberen zool blijft hangen. Opmerkelijke elementen zijn het klassieke Jumpman-borduursel op de tong, terwijl het achterste gedeelte een Jumpman-merkpatch draagt ​​behandeld in een matte afwerking.

Nadat eerder dit jaar Air Jordan 3 Goedkoop het Air Jordan Kobe-pakket met de Air Jordan 3 en Air Jordan 8 in Lakers-kleurstellingen had gemaakt, waren we allemaal enthousiast, in de hoop dat we misschien een paar zouden kunnen bemachtigen. Maar naarmate meer en meer tijd verstrijkt, begint het te voelen alsof ze alleen aan vrienden en familie van het merk zijn gegeven. Sneaker customizer Jack The Ripper besloot het heft in eigen handen te nemen en creëerde een uiterst luxueuze versie van de Air Jordan 3 Kobe PE. Deze op maat gemaakte Air Jordan 3 die we hierboven zien, heeft een mat wit python-bovenwerk met een echte olifant op de neus en hiel. Een gouden lamssliner en extra gouden accenten op de tong-branding zorgen voor een pop terwijl hits van paars het Lakers-thema compleet maken.

De 2016 editie van de Air Jordan 3 Schoenen wordt nog steeds onthuld, want de basketball sneaker is klaar om zijn debuut te maken in drie maanden tijd. Dit komende paar is in 2011 uitgebracht en is in wezen een geremastered take van zijn OG-tegenhanger. Sprankelend wit getrommeld leer over de bovenkant, de sneaker krijgt zijn kenmerkende cementgrijze details op de neus, oogbeschermers en hiel, terwijl de definiërende toon wordt geïmplementeerd op de binnenbekleding en tussenzool. Rukjes van rood sieren de tong, de buitenzool en de oogjes om zijn bouw verder uit te spreken, omdat de klassieke 'Nike Air' branding wordt toegepast op de inlegzolen en de hiel van de hiel om de make-up af te ronden.

Hoewel we net iets meer dan drie maanden verwijderd zijn van de komst van de Air Jordan 3 Dames/Heren 2016, blijven er meer beelden van het gunstige silhouet online verschijnen. Dit aankomende paar dat eerder in 2011 werd aangeboden, is in wezen een geremasterde versie van zijn OG-tegenhanger. Wit getrommeld leer bestaat uit het bovenwerk, naast de kenmerkende cementgrijze details die prominent aanwezig zijn op de neus, oogsteun en hiel. De bepalende tint siert de tussenzool en de binnenvoering, terwijl rode vlekken de tong, buitenzool en oogjes opvrolijken. Ten slotte siert de klassieke merknaam 'Nike Air' de inlegzolen en de achterkant van de hiel om de totale make-up af te ronden.

www.schoenenstyle.com

Powered by Drupal, an open source content management system